دانلود فایل پایان نامه : راهنمای ﻧﮕﺎرش ﻣﻘﺎﻟﻪ ﭘﮋوهشی در مورد نقش سیستم های اطلاعاتی در ... |
فاصله تفاوت اختلاف μ-۳ در سطح اطمینان ۹۵%
حد بالا
حد پایین
۴.۳۲۱
۰.۰۱۴
۰.۰۵
رد H0 و پذیرش H1
۰.۱۴۱
۰.۰۰۳
با توجه به اینکه سطح معناداری کمتر از ۰.۰۵ شده است، فرض صفر (H0) رد شده و فرض یک (H1) پذیرفته میشود. بدینمعنی که در فاصلهاطمینان ۹۵% تفاوت معناداری بین میانگین متغیر سیستمهای اطلاعاتی و میانگین فرضی جامعه (۳) وجود دارد. مثبت بودن مقادیر حد بالا و پایین فاصله تفاوت اختلاف میانگین متغیر سیستمهای اطلاعاتی با ۳ نشان میدهد که میانگین امتیازات این متغیر از ۳ بیشتر میباشد. به عبارت دیگر وضعیت سیستمهای اطلاعاتی شرکتهای مورد مطالعه در وضع مطلوبی قرار دارد.
۴-۳-۱-۲. آزمون تی تک نمونه ای در مورد متغیر قابلیت های سازمانی
نتایج اجرای آزمون تی تک نمونهای برای متغیر قابلیتهای سازمانی در جدول زیر آمده است:
( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
جدول ۴-۱۲ نتایج آزمون تی تک نمونه ای قابلیت های سازمانی
مقدار t
سطح معناداری
میزان خطا
نتیجه آزمون
فاصله تفاوت اختلاف μ-۳ در سطح اطمینان ۹۵%
حد بالا
حد پایین
۶.۷۳۱
۰.۰۰۰
۰.۰۵
رد H0 و پذیرش H1
۰.۸۶۰
۰.۳۰۲
با توجه به اینکه سطح معناداری کمتر از ۰.۰۵ شده است، فرض صفر (H0) رد شده و فرض یک (H1) پذیرفته میشود. بدینمعنی که در فاصلهاطمینان ۹۵% تفاوت معناداری بین میانگین متغیر قابلیتهای سازمانی و میانگین فرضی جامعه (۳) وجود دارد. از طرف دیگر، مثبت بودن بودن مقادیر حد بالا و پایین فاصله تفاوت اختلاف میانگین این متغیر با ۳ نشان میدهد که میانگین امتیازات آن از ۳ بیشتر است. بدین معنی که قابلیتهای سازمانی شرکتهای مورد مطالعه نیز مانند سیستمهای اطلاعاتی آنها در حد مطلوبی قرار دارد.
۴-۳-۲. آزمون همبستگی میان متغیرها
در این تحقیق، قبل از اجرای آزمون رگرسیون که به بررسی فرضیات میانجامد، آزمونهای همبستگی اجرا شد. زیرا این دو آزمون بسیار به یکدیگر وابسته بوده و یکی پیش نیاز دیگری است (کلانتری، ۱۳۸۸). آزمون همبستگی شدت و نوع رابطه (مستقیم یا معکوس) بین دو متغیر را میسنجد. از آنجا که داده های پژوهش با بهره گرفتن از مقیاس رتبهای اندازه گیری شدهاند از ضریب همبستگی پیرسون برای آزمون ارتباط بین آنها استفاده شده است. ضریب همبستگی پیرسون روشی پارامتری است و برای دادههایی با تویع نرمال یا تعداد داده های زیاد استفاده میشود. در مورد پژوهش حاضر، آزمونهای همبستگی راجع به وجود رابطه میان سیستمهای اطلاعاتی با قابلیتهای سازمانی و ابعاد آن اجرا شدند که در ادامه توضیح داده خواهد شد.
۴-۳-۲-۱. آزمون همبستگی مربوط به فرضیه اصلی: بین سیستمهای اطلاعاتی و قابلیتهای سازمانی شرکتهای کوچک و متوسط شهر صنعتی کاوه رابطه معنادار وجود دارد.
برای آزمودن این فرضیه از آزمون همبستگی پیرسون استفاده شده است. فرضیه های صفر و یک مربوط به این آزمون به شرح زیر میباشد:
H0: : r=0 سیستمهای اطلاعاتی با قابلیتهای سازمانی شرکتهای مورد مطالعه رابطه معناداری ندارد.
H1: : r≠۰ سیستمهای اطلاعاتی با قابلیتهای سازمانی شرکتهای مورد مطالعه رابطه معناداری دارد.
جدول زیر نتایج آزمون همبستگی در مورد فرضیه اصلی را نشان میدهد.
جدول ۴-۱۳. ماتریس همبستگی میان سازه ها در فرضیه اول
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1400-09-24] [ 11:08:00 ب.ظ ]
|