شورای عالی حوزه علمیه خواهران
تحقیق پایانی سطح دو (کارشناسی)
مدرسه علمیه فاطمه الزهراء(سلام الله علیها)
استان اصفهان (ویلاشهر)
مفهوم دعا و آثار تربیتی آن در قرآن و روایات
استاد راهنما
سرکارخانم انسیه رضایی
استاد داور
سرکارعلیه حاجیه خانم منانی
پژوهشگر
آزاده نساج نجف آبادی
اردیبهشت ماه ۱۳۹۰

(الف)

شورای عالی حوزه علمیه خواهران
تحقیق پایانی سطح دو (کارشناسی)
مدرسه علمیه فاطمه الزهراء(سلام الله علیها)
استان اصفهان (ویلاشهر)
مفهوم دعا و آثار تربیتی آن در قرآن و روایات
استاد راهنما
سرکارخانم انسیه رضایی
استاد داور
سرکارعلیه حاجیه خانم منانی
پژوهشگر
آزاده نساج نجف آبادی
اردیبهشت ماه ۱۳۹۰
(ب)
بسمه تعالی
تحقیق پایانی با موضوع: بررسی آثار تربیتی دعا در قرآن و روایات
که توسط پژوهشگر محترم سرکارخانم ………………………….. برای دریافت دانشنامه سطح دو (کارشناسی) تدوین شده است، توسط هیأت داوران مورد ارزیابی قرار گرفته و در تاریخ ……………..، با کسب رتبه …….. پذیرفته شده است.

( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

استاد راهنما: ………………………
استاد داور: ………………………
مدرسه علمیه: ………………………
استان: ………………………
امضا مدیر مدرسه علمیه
(ج)

تقدیم به

آستان حقیقت دوست
وآنان که وصالش را می‌جویند
وآنان که در آغوشش کشیده‌اند
و آنان که خود عین حقیقت‌اند.

و تقدیم

به مادرم که سال‌ها هم برایم پدر بود و هم مادر
و همسرم که دنیای مرا متحول کرد.
(د)

تشکر و قدردانی

با تقدیر و تشکر فراوان همراه با شایسته‌ترین احترامات خدمت اساتید گرانقدر به ویژه استاد گرامی سرکار خانم انسیه رضایی که به این حقیر بذل عنایت فرموده و در مراحل مختلف تحقیق، بنده را یاری نموده‌اند و هم‌چنین از مؤسس حوزه، مدیریت و پرسنل محترم حوزه علمیه فاطمه الزهراء (سلام‌الله علیها) کمال تشکر را می‌نمایم که در این سال‌ها زحمت بی پایانی برایم کشیده‌اند.
بر خود لازم می‌دانم از مادر مهربانم که همیشه با دعای خیرش راه را بر من گشوده است و هم‌چنین از تمامی خواهراها و برادرهای عزیزم و تمامی کسانی که دوستشان دارم تشکر کنم.
(هـ)
و هم‌چنین بر خود لازم می‌دانم که از همسرم آقای روح الله احسانی به خاطر تمام صبوری‌هایش تشکر کنم که اگر تشویق ‌های مؤثر همسرم نبود این پایان نامه به خوبی انجام نمی‌گرفت.
و از تمامی کسانی که شاید این پایان‌نامه را بخوانند خواهانم برای شادی روح پدرم صلوات بفرستند.

چکیده

موضوع پژوهش، پیرامون آثار تربیتی دعا در قرآن و روایات است.
دعا از کلمه دعو گرفته شده است و به معنای خواندن و … است . دعا مرحله ‌ای است که بنده با رب خویش ارتباط برقرار می‌کند. دعا یگانه راه ارتباط بندگان با مبدأ بوده و تنها وسیله‌ای است که خدای متعال برای ارتباط با خود مقرر فرموده است، اگر این ارتباط و توجه به مبدأ نباشد،خدای منان عنایت خاصه‌ی خود را قطع خواهد فرمود. در این صورت ، بندگان استعداد پذیرش این عنایت را از دست داده و مقتضای رحمت الهی را از کف می‌دهند.
آیاتی از قرآن کریم و احادیثی که در کتب روایی بیان شده منبع اصلی در این تحقیق است. آیات نورانی قرآن کریم و علاوه بر آن کتب روایی (مانند نهج البلاغه، بحارالانوار، اصول کافی و …) ، کتبی که دعا را مورد بررسی داده (مانند نقش دعا در زندگی اجتماعی، پرورش در پرتو نیایش و …) بخش عمده‌ی منابع استفاده شده است.این پژوهش شامل چهار فصل است، با (کلیات تحقیق) آغاز می‌شود و در ادامه (مفهوم دعا)، (آداب و شرایط دعا)،(تربیت در دعاهای ائمه علیهم‌السلام) (آثار تربیتی دعا) پایان می‌پذیرد.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...