شکل ۳ -۱۷ مقایسه تعداد باکتری های کلی فرم کل در ۱۰۰ میلی لیتر نمونه های برگ، ساقه و دانه سورگوم شیرین تحت اثر دو کیفیت آب آبیاری( وقتی که نمونه ها ضدعفونی سطحی شدند)……………………………………..۷۱
عنوان صفحه
شکل ۳ -۱۸ مقایسه تعداد باکتری های کلی فرم کل در ۱۰۰ میلی لیتر نمونه های برگ، ساقه و دانه سورگوم شیرین تحت اثر دو کیفیت آب آبیاری( وقتی که نمونه ها ضدعفونی سطحی نشدند)…………………………………….۷۴
شکل ۳ -۱۹ مقایسه تعدادباکتری های کلی فرم کل در ۱۰۰ میلی لیتر نمونه های ساقه خشک شده و مغز ساقه سورگوم شیرین تحت اثر دو کیفیت آب آبیاری………………………………………………………………………………………..۷۶
شکل ۳ -۲۰ مقایسه تعداد باکتری های کلی فرم مدفوعی در ۱۰۰ میلی لیتر نمونه های برگ، ساقه و دانه سورگوم شیرین تحت اثر دو کیفیت آب آبیاری( وقتی که نمونه ها ضدعفونی سطحی شدند)………………………..۷۸
شکل ۳ -۲۱ مقایسه تعداد باکتری های کلی فرم مدفوعی در ۱۰۰ میلی لیتر نمونه های برگ، ساقه و دانه سورگوم شیرین تحت اثر دو کیفیت آب آبیاری( وقتی که نمونه ها ضدعفونی سطحی نشدند)………………………۸۱
شکل ۳ -۲۲ مقایسه تعداد باکتری های کلی فرم مدفوعی در ۱۰۰ میلی لیتر نمونه های ساقه خشک شده و مغز ساقه سورگوم شیرین تحت اثر دو کیفیت آب آبیاری…………………………………………………………………………………۸۳
شکل۳-۲۳ تصاویر مربوط به کلی فرم های موجود در ساقه خشک شده و برگ ضدعفونی نشده…………………..۸۴
شکل۳-۲۴ تصویر مربوط به کلی فرم ها درنمونه های ساقه خشک شده و برگ ضدعفونی نشده…………………..۸۴
شکل ۳ -۲۵ مقایسه مجموع تعداد باکتری های کلی فرم کل در ۱۰۰ میلی لیتر نمونه های خاک تحت اثر دو کیفیت آب آبیاری……………………………………………………………………………………………………………………………………………….۸۵
شکل ۳ -۲۶ مقایسه مجموع تعداد باکتری های کلی فرم مدفوعی در ۱۰۰ میلی لیتر نمونه های خاک تحت اثر دو کیفیت آب آبیاری……………………………………………………………………………………………………………………………………..۸۷
شکل۳-۲۷ تصاویر مربوط به کلی فرم های موجود در خاک آبیاری شده با فاضلاب خام و فاضلاب تصفیه شده………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………۸۸
شکل۳-۲۸ تصویر مربوط به کلی فرم ها در نمونه های خاک آبیاری شده با فاضلاب……………………………………..۸۸
فهرست جدول
عنوان صفحه
جدول ۱-۱ مقایسه نیشکر، چغندرقند و سورگوم شیرین در ایران………………………………………………………………………۲
جدول ۱-۲ میزان سطح زیرکشت و تولید سورگوم در برخی کشورهای جهان در سال ۱۹۹۸٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫۴
جدول ۱-۳ میزان سطح زیرکشت و تولید سورگوم در برخی استان های کشور در سال ۱۳۸۷٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫۵
جدول ۱-۴ رده بندی گیاه سورگوم………………………………………………………………………………………………………………………۶
جدول ۱-۵ فراوانی جنس های باکتریایی شناسایی شده میان کلی فرم کل و مدفوعی از کاهو و اسفناج………۲۳
جدول ۱-۶ طیف غلظت های خاک و راهنمای قانونی برای برخی فلزات سمی……………………………………………….۳۰

(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

جدول ۱-۷ عوامل مؤثر بر قابلیت دسترسی زیستی فلزات………………………………………………………………………………..۳۳
جدول ۲-۱ خصوصیات کمی و کیفی خاک مورد استفاده در این آزمایش……………………………………………………….۳۷
جدول ۲-۲ میانگین تعداد باکتری E.coli و pH در آب و پساب های استفاده شده در تیمارها………………………۳۸
جدول ۲-۳ خصوصیات کیفی و کمی در سه نوع آب مورد استفاده در آبیاری…………………………………………………۳۸
جدول ۳-۱ تجزیه واریانس بیوماس گیاه……………………………………………………………………………………………………………۴۵
جدول ۳-۲ مقایسه بیوماس سورگوم شیرین تحت اثردو کیفیت آب آبیاری…………………………………………………….۴۶
جدول ۳-۳ تجزیه واریانس قطر ساقه گیاه…………………………………………………………………………………………………………۴۸
جدول ۳-۴ مقایسه قطر ساقه سورگوم شیرین تحت اثر دو کیفیت آب آبیاری………………………………………………..۴۸
جدول ۳-۵ تجزیه واریانس ارتفاع ساقه گیاه……………………………………………………………………………………………………..۵۰
جدول ۳-۶ مقایسه ارتفاع ساقه سورگوم شیرین تحت اثر دو کیفیت آب آبیاری……………………………………………..۵۱
جدول ۳-۷ تجزیه واریانس درصد قند ساقه گیاه………………………………………………………………………………………………۵۳
جدول ۳-۸ مقایسه درصد قند ساقه سورگوم شیرین تحت اثر دو کیفیت آب آبیاری……………………………………..۵۳
جدول ۳-۹ تجزیه واریانس حجم شربت ساقه……………………………………………………………………………………………………۵۵
جدول ۳-۱۰ مقایسه حجم شربت ساقه سورگوم شیرین تحت اثر دو کیفیت آب آبیاری………………………………..۵۶
عنوان صفحه
جدول ۳-۱۱ تجزیه واریانس اتانول گیاه…………………………………………………………………………………………………………….۵۸
جدول ۳-۱۲ مقایسه اتانول ساقه سورگوم شیرین تحت اثر دو کیفیت آب آبیاری…………………………………………..۵۸
جدول ۳-۱۳ تحلیل واریانس کادمیوم در خاک قبل از کشت و خاک بعد از برداشت سورگوم تحت دو کیفیت آبیاری…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..۶۱
جدول ۳-۱۴ تحلیل واریانس سرب موجود در خاک قبل از کشت و خاک بعد از برداشت سورگوم تحت دو کیفیت آبیاری………………………………………………………………………………………………………………………………………………………۶۱
جدول ۳-۱۵ تحلیل واریانس نیکل موجود در خاک قبل از کشت و خاک بعد از برداشت سورگوم تحت دو کیفیت آبیاری………………………………………………………………………………………………………………………………………………………۶۲
جدول ۳-۱۶ تحلیل واریانس میزان عنصر کادمیوم در دانه گیاه سورگوم تحت دو کیفیت آبیاری………………….۶۳
جدول ۳-۱۷ تحلیل واریانس میزان عنصر سرب در دانه گیاه سورگوم تحت دو کیفیت آبیاری………………………۶۳
جدول ۳-۱۸ تحلیل واریانس میزان عنصر نیکل در دانه گیاه سورگوم تحت دو کیفیت آبیاری………………………۶۴
جدول ۳-۱۹ تحلیل واریانس میزان عنصر کادمیوم در ساقه گیاه سورگوم تحت دو کیفیت آبیاری………………..۶۵

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...