مطالب با موضوع تحلیل فضایی آمار تصادفات و سرانه ی مرگ ... |
جدول ۵-۲۵- عناصر متغیرهای خارج شده در مرحله اول
سطح معنا داری
t
Beta
نام متغیر
مرحله
۹۴/۰
۰۷۱/۰
۰۰۲/۰
درجه توسعه یافتگی
اول
۶۳/۰
۴۷/۰
۰۱/۰
سرانه مالکیت خودرو
۰۹/۰
۷۰/۱-
۰۴/۰-
درصد بیسوادی
۰۵/۰
۹/۱
۰۷/۰
تراکم جمعیت
۵-۴-۲-معادله رگرسیون گام به گام (عوامل موثر بر مرگ و میر ناشی از تصادفات برون شهری)
معادله رگرسیون گام به گام (عوامل موثر بر سرانه مرگ و میر ناشی از تصادفات برون شهری) جداول شماره ۵-۲۶ و ۵-۲۷ با بهره گرفتن از معادله رگرسیون چند متغیره به روش گام به گام به تبیین متغیر وابسته (سرانه مرگ و میر ناشی از تصادفات برون شهری) میپردازند. پنج متغیر سهم جمعیت شهرستان از جمعیت کل کشور، تراکم جمعیت، درصد بیسوادی، طول راه اصلی، درجه توسعه یافتگی در معادله باقی ماندهاند. همانطور که در جدول ۵-۲۶ ملاحظه می شود این متغیرها در نهایت توانسته اند ۵۷ درصد از تغیرات متغیر وابسته را تبین کنند. مقدار R2 برای متغیر سرانه مرگ و میر ناشی از تصادفات برون شهری در مرحله اول عبارت است از ۴۴/۰ درصد، این مقدار نشان میدهد که با ورود متغیر سهم جمعیت شهرستان از جمعیت کل کشور به معادله رگرسیون، ۴۴ درصد از تغیرات متغیر وابسته (سرانه مرگ و میر ناشی از تصادفات برون شهری ) تبین شده است. با ورود سایر متغیرها همانگونه که در جدول ۵-۲۶ نمایان است، مشخص می شود که در هر کدام از مراحل چند درصد از تغییرات به متغیر وابسته تبیین شده است. سایر متغیرها نیز به ترتیب در معادله وارد شده اند تا نهایتا با وارد شدن متغیر توسعه یافتگی در مرحله پنجم، به مقدار R2 به ۵۷/۰ رسیده است. یعنی متغیرهای وارد شده، ۵۷ درصد از تغییرات متغیر وابسته را تبیین کرده اند. با توجه به مقدار ضریب رگرسیون در جدول شماره ۵-۲۴ مشخص می شود که متغیر سهم جمعیت شهرستان از جمعیت کل کشور بیشترین تاثیر را در تبیین سرانه مرگ و میر ناشی از تصادفات برون شهری داشته است.
( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
بنابر این بر اساس نتایج حاصله، معادله رگرسیون چند متغیرهای که برای پیش بینی متغیر وابسته بدست می آید عبارت است از:
Y=a+b1(X1)+b2(X2)+b3(X3)+b4(X4) +b5(X5)
هر یک از اجزای این معادله عبارتند از:
Y= مقداری از متغیر وابسته که در نهایت توسط متغیرهای داخل معادله پیش بینی می شود.
a = عرض از مبدا
b = ضریب رگرسیون غیر استاندارد
X = متغیرهای مستقلی که وارد معادله رگرسیون شده اند.
بنابر این شکل نهایی معادله به صورت زیر در می آید:
Y=17+38/6(X1)+04/0- (X2)+74/0- (X3)+01/0(X4) +43/0(X5)
جدول ۵-۲۶- عناصر اصلی تحلیل چند متغیره به روش گام به گام برای پیش بینی متغیر وابسته سرانه مرگ و میر ناشی از تصادفات برون شهری)
سطح معنا داری
t
Beta
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1400-09-24] [ 10:47:00 ب.ظ ]
|